Vår personal

Här hittar du alla kontaktuppgifter till hela personalen. Du kan också läsa lite mera om varje person

Zacharias AhlvikSlagverk, musikproduktion zacharias.ahlvik@norrtalje.se 070-6206398

Zacharias Ahlvik

Zacharias undervisar i trummor, musikproduktion och ensemble.

Hej på er! Jag brukar oftast kallas för Zacke, både av vänner och elever. Jag har mina rötter i Jakobstad, Finland, men bor sedan några år tillbaka i Norrtälje. Förutom att undervisa på Roslagens Kulturskola så jobbar jag en del som musiker och åker ibland på små turnéer med olika band, både i Sverige och utomlands. Jag håller också på med att bygga om mitt garage till en mini-studio; det har nästan blivit ett evighetsprojekt, men snart är jag klar! Dessutom är det jag som pillar ihop denna hemsida. Hör av er om ni har frågor eller funderingar!

Mvh Zacke


Andreas Berglund Slagverk, ensembleandreas.berglund@norrtalje.se

Mera info inom kort…

Lisbeth Dahlin Pianolisbeth.dahlin@norrtalje.se 073-962 3354

Musiklärarutbildning, Musikhögskolan i Piteå. Musiklinjen, Framnäs folkhögskola.
Jag har jobbat som pianolärare fem år i Finland och tjugo år på Island innan jag kom hit till Norrtälje.

Ann-Christin EdbladSång ann-christin.edblad@norrtalje.se 073-962 3350

Sångpedagog och klasslärarutbildning i musik, SMI i Stockholm.
Jag jobbar med musik på grundskolan åk 0-1 och 4-6 på Frötuna skola. Har sångelever på Kulturskolan och leder kommunens personalkör på tisdagar.

Jag driver en liten konsertlokal, Musikvalvet Baggen, i Gamla stan tillsammans min kollega Annika Sterner. Tillhör Duo Delin-Edblad, dvs. gör konsertprogram med klassisk gitarrist. Varning, reklam! Besök valvet och upplev Stockholms minsta scen för livemusik


Kaisa EkdahlKlarinettkaisa.ekdahl@norrtalje.se

Mera info inom kort…

Caroline Eriksson Nyckelharpacaroline.musiker@gmail.com 073-0434784

Lärare-, pedagog- och musikerutbildning, Kungl. Musikhögskolan i Stockholm (KMH). Folkmusikutbildningar på Musikkonservatoriet i Falun, Malungs folkhögskola och Eric Sahlström Institutet i Tobo.
Jag kommer från Trosa i Södermanland och jobbar som nyckelharpslärare på Roslagens kulturskola sedan år 2014. Utöver min tjänst på kulturskolan är jag verksam som frilansande musiker i olika konstellationer och som pedagog med instrumenten fiol och nyckelharpa. Att studera och lära sig nya saker har alltid varit intressant, det har blivit många musikutbildningar och då främst inom svensk folkmusik och världsmusik som ligger mig varmt om hjärtat. Just nu läser jag vidare på KMH inom pedagogik för att ta en lärarexamen. 2009 erhöll jag titeln som riksspelman. På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner. Jag trivs också med praktiskt arbete som hemmafix och trädgårdsarbete.

Leif Eriksson Gitarr, ensemble, musikproduktion leif.eriksson@norrtalje.se 073-962 3341

Gitarrpedagogutbildning, Stockholms musikpedagogiska institut, SMI.
Förutom gitarr, ensemble och musikproduktion så jobbar jag även några timmar med klassmusik i norra delen av kommunen (Väddö & Hallstavik). Jag har spelat i diverse band och även jobbat semiprofessionellt i en party-/trubadurduo under 10 år. Mycket av min tid tillbringar jag i min studio och på havet seglandes!

Eskil Heinegård Saxofon, klarinett eskil.heinegard@norrtalje.se 073-962 3352

Musiker- och pedagogutbildning, Kungliga Musikhögskolan Stockholm. Två års basklarinettutbildning i Rotterdam.
På Roslagens Kulturskola undervisar jag i klarinett och saxofon. Dessutom har jag några tvärflöjt- och blockflöjtselever. Den mesta av min tid går åt till att arbeta med våra härliga blåsorkestrar. Jag är även ute på Köpmanholms skola och bedriver klassundervisning i musik.

Ulricha Hoffman Sång ulricha.hoffman@norrtalje.se 073-962 3461

Ulricha Hoffman

Sångpedagogutbildning, Musikhögskolan i Piteå. Sångstudier, Framnäs folkhögskola.
Jag sjunger och undervisar i de flesta genrer (pop, soul, rock, visa…) individuellt och i grupp (VoiceMasters) samt musikal och kör. När det vankas produktionsarbete trivs jag som fisken i vattnet. Jag har tidigare arbetat på gymnasieskolans estetiska program.

Andreas JacobsonGitarr, ensemble, musikproduktion andreas.jacobson@norrtalje.se

Mera info inom kort…

Jacob Johannesson Slagverk, ensemble jacob.johannesson@norrtalje.se 070-514 7532

Utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Lunnevads Folkhögskola och Kävesta Folkhögskola.
Sedan fem år tillbaka arbetar jag på Roslagens Kulturskola och brinner för att spela och musicera. Jag arbetar även på Väsby Kommunala Musikskola och på Stockholms Musikpedagogiska Institut. På Roslagens Kulturskola undervisar jag i slagverk/trummor, pop- och rockensemble, orkester m.m.


Natalia KremskaPianonatalia.kremska@norrtalje.se

Mera info inom kort…

Johannes KvarnbrinkGitarr, musikskapande/produktion johannes.kvarnbrink@norrtalje.se

Mera info inom kort…


Matilda KvarnforsExpeditionmatilda.kvarnfors@norrtalje.se 0176-71429

Mera info inom kort…

Göran Lagerstedt Bleckblås goran.lagerstedt@norrtalje.se 070-3505996

Utbildad vid Musikhögskolan i Malmö.

Jag jobbade som musiker under tjugo år men sedan 1999 har jag varit bleckblåslärare i Hallstavik och Väddö.


Helena LundqvistCellohelena.lundqvist@norrtalje.se

Mera info inom kort…

Simon Lundqvist Fiol simon.lundqvist@norrtalje.se 073-962 3479

Simon Lundqvist är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och Guildhall school of music and drama i London. Simon är sedan flera år flitigt anlitad orkester- och kammarmusiker och har framförallt arbetat i symfoniorkestrarna i södra Sverige. Som pedagog har Simon arbetat vid flertal skolor och var en av initiativtagarna bakom stråkforum i Stockholm. Sedan 2013 undervisar Simon i violin, viola, kammarmusik och orkester vid Roslagens Kulturskola.

Mikael LångsRektor, piano john-mikael.langs@norrtalje.se 0176 714 27

Mera info inom kort…

Linnea Mason Fiol linnea.mason@norrtalje.se 073-9623344

Linnea Mason

Violin- och violalärarutbildning vid Musikhögskolan i Örebro samt Universidade de Brasília, Brasilien. Innehållande klassisk-, brasiliansk-, och folkmusik. Kammarmusikprogrammet vid Mälardalens högskola, Västerås.
Jag är sörmlänning från början men bytte livet på landet mot ett år i Brasilien innan flytten gick till Roslagen. Jag spelar gärna svensk folkmusik eller brasiliansk choro och är alltid nyfiken på att lära mig nya låtar, stilar och spelsätt. Sedan 2014 undervisar jag i violin, viola, orkester och folkmusik vid Roslagens Kulturskola.

Samuel NorbergGitarr samuel.norberg@norrtalje.se 070-048 41 97

Samuel Norberg

Jag är en medelålders norrlänning som strandat i Roslagen. På kulturskolan undervisar jag på gitarr, med akustisk gitarr som specialitet. Min fritid präglas till stor del av gitarreparationer, god mat och dataspelande med min dotter.

Torben OlssonBas torben.olsson@norrtalje.se 070-828 2776

Mera info inom kort…


Magdalena RothViolinmagdalena.roth@norrtalje.se

Mera info inom kort…


Jenny SandgrenSångjenny.sandgren@hotmail.com

Mera info inom kort…

Harriet SkoghCello harriet.skogh@norrtalje.se 073-9623360

Harriet Skogh

Utbildad på SMI, Stockholms Musikpedagogiska Institut.
Jag deltar i det lokala musiklivet och menar att musik berikar och utvecklar människor och ger en högre livskvalitet.

Michaela Stridbeck Sång,låtskrivande,musikproudktion michaela.stridbeck@norrtalje.se

Mera info inom kort…

Ewa WallanderExpedition ewa.wallander@norrtalje.se 0176-71429

Jag har en gymnasieutbildning i botten på den längsta utbildningen man kan gå – nämligen livet! Då jag flyttade hemifrån som femtonåring var överlevnad mitt främsta mål. Det har fört mig till de mest skiftande arbetsuppgifter bl.a. ekonomibiträde, affärsbiträde, åldringsvård, hotellstäderska, servitris, ordermottagare, kriminalvårdare, personalassistent, avdelningschef/programmerare för kommunväxeln samt kommunalrådssekreterare. De senaste åtta åren har jag arbetat på skolexpedition varav de sista sex åren på Kulturskolan.
Jag ser mig som en ”fixare” som gillar att se det jag gjort men jag har lärt mig att det inte går att slutföra allt varje dag, en del får vänta till morgondagen. Sedan en trafikskada arbetar jag halvtid och min fritid går mest åt till hus och trädgård. Jag är amatörflorist och gillar att skapa med hjälp av blommor och växter. Grejer med två eller fyra hjul samt motorer, har alltid varit spännande. Jag hoppas att någon gång kunna lära mig sjunga.

Pär WestlingSaxofoner,musikprod,ensemble,mm par.vestling@norrtalje.se 070-3465105

Studiomusikerutbildning och div. pedagogiska kurser, Musikhögskolan i Piteå och Musicians Institute i Los Angeles.

Jag undervisar i träblås i Hallstavik, musikklasserna på Roslagsskolan samt ensemble på Kulturskolan i Norrtälje. Jag ansvarar även för ljud- och ljusteknik vid skolans konserter. Vid sidan av undervisningen jobbar jag även som frilansmusiker och har bl.a. turnerat med musikaluppsättningarna Hair och Rent i Europa. Min Hobby är att laga mat och äta den.

Martin WikströmSlagverk,piano,ensemble martin.wikstrom@norrtalje.se 073-962 3353

Slagverkslinjen, Framnäs folkhögskola. Instrumental- och ensemblepedagogutbildning samt Studio Musiker, Musikhögskolan i Piteå.
Sedan 2000 har jag jobbat på Roslagens kulturskola. Jag är en undervisande musikant, frilansar parallellt med undervisandet som vibrafonist, trummis, slagverkare, pianist och arrangör.


Ragnhild WikströmFlöjtragnhild.dominique-wikstrom@norrtalje.se

Mera info inom kort…

Ester Årman WallmyrSång ester.arman-Wallmyr@norrtalje.se

Mera info inom kort…


Jonas ÖijvallKeyboardjonas.oijvall@norrtalje.se

Mera info inom kort…